Open Dag BLOK59 groot succes

De Open Dag die zondag 22 september j.l. plaatsvond i.s.m. STA, CCDA en Mi Dushi heeft geresulteerd in een groot succes. Niet alleen in de wervelende shows die men heeft kunnen aanschouwen maar ook de workshops van de APS docenten hebben ervoor gezorgt dat APS inmiddels al zo'n 70 leerlingen in haar bestand heeft opgenomen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat het beoogde succes nu al alle voorziene records heeft gebroken en zien we dagelijks onze leerlingen met een 'big smile' op hun gezicht huiswaards keren. Na de Open Dag heeft APS haar deuren officieel laten openen door Gigant Directeur Martijn van Duivenboden die in zijn redevoering niets anders dan lovende woorden uitsprak over dit uitdagende muzikaleproject in Apeldoorn.