Apeldoornse Popschool groeit en organiseert leerlingen presentatie op maandag 23 december 2013.

De in september 2013 opgestartte Apeldoornse Popschool maakt een ongekende groei door. Begon APS destijds met een handje vol leerlingen, deze week verwelkomt APS haar 90ste leerling!! Het laagdrempelige instapmodel, op maat gesneden cursussen en het enthousiaste team zijn hier meer dan debet aan.

We krijgen veel complimenten over onze wijze van lesgeven, aldus Maurits de Weert, directeur APS. Leerlingen staan te trappelen om weer les te krijgen en lopen na de les met een dikke glimlach op hun muzikale gezichten de deur uit. Met name drums en gitaar zijn de hardstlopende instrumenten en nemen zo'n 60% van de lessen in beslag. Maar ook het ledenaantal voor de andere popdisciplines, zang, basgitaar en keyboards groeien gestaag.

Ook zal APS vanaf februari 2014 starten met een cursus Cubase Basic, waar producers in spé wegwijs worden gemaakt met audio en midi-configuraties.

Maandag 23 december a.s. organiseert APS een leerlingenpresentatie, waarin een aantal leerlingen en docenten zich zullen verschansen op het podium in de Popschool en laten horen wat ze in de afgelopen maanden hebben kunnen leren. Het beloofd een spannende muzikale avond te worden.

Wil je de presentatie bijwonen, geef je dan even op via info@apeldoornsepopschool [vol = vol]. Aanvang 19.00 uur aan het Jean Monnetpark 59. De toegang is gratis.