Start Apeldoornse Popschool

Vanaf 2 september 2013 start popmuzikant, producer en organisator Maurits de Weert een nieuw muzikaal-educatief initiatief: De Apeldoornse Popschool. 
De Weert heeft met een jarenlange podiumervaring als muzikant zijn sporen in het popcircuit ruimschoots verdiend. Daarnaast initieerde en organiseerde hij vanuit zijn passie voor deze stroming o.a. het grootse popfestival van de Veluwe ‘Aaltjespop’ en won hiervoor de Kultingprijs, produceerde de succesvolle CD Scissors met saxofonist Hans Dulfer, was jurylid van de Grote Prijs van Nederland, verzorgde talloze jamsessies en workshops op poppodia in Nederland en begeleidde hij jonge talenten waaronder Brainpower, Rico (Opgezwolle), C-Mon & Kypski en Bastian (Jeugd van Tegenwoordig) naar een groter podium. 

De Weert wil met de Apeldoornse Popschool de popmuzikant in spé vanaf de eerste les leuke en uitdagende nummers leren spelen en geen suffe deuntjes die niemand kent. Niet alleen het beheersen van een instrument of zang staat op het lesprogramma, ook optreden voor en het bespelen van publiek neemt een belangrijke plaats in. En dan niet in een zaaltje met mensen die muisstil op hun stoel moeten zitten, maar op een echt podium met een vette lichtshow en een dikke geluidsinstallatie voor een groot en enthousiast publiek! 

De lessen worden gegeven i.s.m. ervaren docenten en coaches die professioneel actief zijn in de popwereld. De leerling wordt wegwijs gemaakt met moderne instrumenten die grote pophelden gebruiken zoals elektrisch gitaar, bas, drums, zang en toetsen. Alle lessen worden individueel gegeven en je bepaalt samen met je docent wat jij graag wil leren spelen. Van The Jimi Hendrix Experience tot Nirvana tot 65DaysofStatic. Er wordt les gegeven aan leerlingen van alle leeftijden. Jong en ouder, ervaren of onervaren, iedereen kan les krijgen.

Vanaf september 2013 is de Apeldoornse Popschool te vinden in BLOK59 aan het Jean Monnetpark 59, 7336BB te Apeldoorn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maurits de Weert AKA handieMan

.

.

Go to top